Το καλωσόρισμα μας....

Η Κρήτη είναι ένας τόπος ιδιαίτερος. Είναι νησί 5 εκατομμυρίων ετών, στην μέση της Μεσογείου σε ίση απόσταση με Ευρώπη, Αφρική Ασία και έτσι είναι επόμενο να έχει μια ιδιαίτερη φύση.
Η μεγάλη ενδημικότητα των ειδών της και η ποικιλομορφία των οικοσυστημάτων είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της φύσης της.
Οι μεγάλοι ορεινοί όγκοι πάνω από 2000 μέτρα κατά μήκος του νησιού, συχνά χιονισμένοι, αποτελούν φράγματα στα καιρικά φαινόμενα, δημιουργούς βροχής, αποθήκες νερού και διαχωριστικά φράγματα οικοσυστημάτων.
Έτσι ένας επισκέπτης θα εκπλαγεί όταν σε λίγη ώρα από τις εξωτικές παραλίες θα βρεθεί στα δροσερά φαράγγια γεμάτα βότανα ή σε δάση βελανιδιάς ή σε κάμπους με ορχιδέες ή ακόμα περισσότερο στην Αλπική ζώνη των βουνών.
Αυτή την μοναδική φύση αποφασίσαμε να ερευνήσουμε και να την αναδείξουμε σε ένα περιβαλλοντικό πάρκο που θα προσφέρει γνώση, κατασκευασμένο με σεβασμό και μέσω αυτού να μοιραστούμε μαζί σας τον θαυμασμό μας αλλά και τις ανησυχίες μας για το θαύμα αυτό της φύσης που είχαμε την τύχη να είναι ο τόπος μας.
Στηρίζοντας το Πάρκο στηρίζετε έμμεσα την γνώση και την αγάπη για τον τόπο μας.

Η βοήθεια των χορηγών, μας έδωσε την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε την ιδέα του Πάρκου.
Ευχαριστούμε όσους μας στηρίζουν με τις δωρεές τους, τις χορηγίες τους και τις άλλες προσφορές τους από την αρχή της δημιουργίας του Πάρκου.
Οι χορηγίες για λόγους αξιοπιστίας δεν γίνονται ποτέ με χρηματικό ποσό, αλλά με είδη τα οποία αγοράζονται και χορηγούνται στο Πάρκο ή με προσφορά ειδών ή υπηρεσιών.
Οι χορηγοί μας έχουν τα εξής προνόμια:
  1. Κάρτα μέλους με απεριόριστη ελεύθερη είσοδο στο Πάρκο για όλα τα μέλη της οικογένειας τους Α βαθμού.
  2. Επιγραφή με αναφορά του χορηγού στην ιστοσελίδα, στο Πάρκο και αν αυτό είναι δυνατό στο ίδιο το προσφερθέν υλικό.
  3. Ένα μπλουζάκι του Πάρκου με το λογότυπο.
  4. Έκπτωση 25% σε παιδικά πάρτυ και άλλες δραστηριότητες του πάρκου.
Αν και εσείς θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρούμε σύμφωνα με τις ανάγκες μας και με τις δικές σας προτιμήσεις ποιος θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσετε.

Μπορείτε βέβαια να προσφέρετε αντικείμενα ή υλικά που απευθύνονται στην καθημερινή λειτουργία του Πάρκου και τα οποία χρειαζόμαστε πάντα. Για παράδειγμα:
  • Ξυλεία, μεταλλικά πλέγματα και άλλα τέτοια υλικά μας χρειάζονται μόνιμα όσο το Πάρκο θα επεκτείνεται και θα εμπλουτίζονται οι Βιότοποι.
  • Υπηρεσίες όπως φωτογράφιση βιντεοσκόπηση, δημιουργία ενημερωτικού υλικού, παρουσιάσεις από ΜΜΕ, παράθυρο του πάρκου στην ιστοσελίδα σας κλπ είναι πάντα χρήσιμες.
  • Χρειαζόμαστε επίσης τροχόσπιτα, σκηνές, υπνόσακους και άλλα τέτοια είδη για τους εθελοντές και για την καλύτερη φιλοξενία τους.
 Και φυσικά η μεγαλύτερη χορηγία είναι η αγάπη σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου